Із перших вуст: Українська ресторанна асоціація ставить питання Держпродспожив службі

4 листопада відбулася онлайн-зустріч Української ресторанної асоціації з головою Держпродспожив служби у м. Києві Олегом Рубаном. Ця зустріч є дуже важливої для галузі, адже сотні рестораторів турбують питання, як працювати у Червоній зоні, і на які перевірки очікувати.

Українську ресторанну асоціацію представляли голова юридичного комітету Євген Комаров. Він поставив гострі питання, які хвилюють рестораторів.


Це питання стосуються дотримання карантинних обмежень та перевірки відповідних заходів з боку інспекторів Держпродспожив служби. На що будуть звертати увагу під час перевірок, якими документами будуть користуватися чи будуть належним чином перевіряти дотримання обмежень, які є сьогодні.


Також питання стосувалися Covid-сертифікатів, ПРЛ-тестів, міжнародних сертифікатів, відвідування ресторанів неповнолітніми, вагітними, медичних книжок для персоналу, утилізації засобів індивідуального захисту.


Ми отримали багато змістовних відповідей від голови Держпродспожив служби.


Розмову члени Української ресторанної асоціації можуть почути у записі онлайн-зустрічі. Долучайтесь до Української ресторанної асоціації, щоб завжди бути всередині подій, та мати вплив на завтрашній день гостинності Країни > https://www.uara.org.ua/chlenstvo-v-associacii