Анонс: Майстер-клас Іллі Демковського "Страви для доставки та в ресторані: в чому різниця"

Запрошуємо взяти участь у відкритому онлайн майстер-класі Іллі Демковського "Страви для доставки та в ресторані: у чому різниця" > https://forms.gle/vHtM2dbJ43KEKTVT9

Зареєструйтеся, щоб взяти участь, та приєднуйтеся до нас 29 липня об 11:00!



На майстер-класі ви дізнаєтесь: 1. Секрети приготування страв для доставки 2. Як правильно упакувати страву 3. Особливості транспортування замовлення


На майстер-класі Ілля Демковський приготує: 1. Бургер із рибою 2. Різотто з грибами 3. Брауні


Ілля Демковський – кухар у третьому поколінні, тому кулінарія це не просто його робота, а ціле життя.


Ніхто, навіть сам Ілля, точно не пам’ятає, коли полюбив готувати. Але займається своєю справою вже понад 22 роки. І за цей час встиг попрацювати бренд-шефом у різних ресторанах України. Своїм досвідом Ілля ділиться на тренінгах і майстер-класах.

А ще! Серед усіх учасників майстер-класу буде розіграно приз: Апарат sous vide HURAKAN HKN-SV15. За допомогою технології су-від ви можете приготувати м'ясо, рибу та птицю, а також експериментувати із фруктами та овочами.


Участь у майстер-класі безкоштовна.

Формат: вебінар у ZOOM.

Реєстрація > https://forms.gle/vHtM2dbJ43KEKTVT9


Організатор — Українська ресторанна асоціація.

Партнер УРА — Новий проект.