Особливості роботи закладів громадського харчування за новими правилами адаптивного карантину

Колеги, Українська ресторанна асоціація підготувала для вас стислу інфографіку щодо особливостей роботи закладів громадського харчування за новими правилами адаптивного карантину.



Як повідомляє Міністерство охорони здоров’я України

🔴За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС 31 липня три регіони визначені за рівнем поширення COVID-19 як червоні зони: по одному у Волинській, Тернопільській та Чернівецькій області.

🟠До помаранчевої зони віднесені 10 регіонів: 2 – у Волинській, 4 – у Львівській, 2 – в Івано-Франківській та 2 – у Тернопільській областях.

🟡До жовтої зони потрапили 40 регіонів.

Інтерактивна карта - https://cutt.ly/7dqmWNG