Пост-реліз: Майстер-клас Іллі Демковського "Страви для доставки та в ресторані: в чому різниця"

29 липня пройшов відкритий онлайн майстер-клас Іллі Демковського "Страви для доставки та в ресторані: у чому різниця", що організувала Українська ресторанна асоціація.

Партнер - Новий Проект.


Ілля Демковський – кухар у третьому поколінні, тому кулінарія це не просто його робота, а ціле життя.


Ніхто, навіть сам Ілля, точно не пам’ятає, коли полюбив готувати. Але займається своєю справою вже понад 22 роки. І за цей час встиг попрацювати бренд-шефом у різних ресторанах України. Своїм досвідом Ілля ділиться на тренінгах і майстер-класах.

А ще! Серед усіх учасників майстер-класу буде розіграно приз: Апарат sous vide HURAKAN HKN-SV15. За допомогою технології су-від ви можете приготувати м'ясо, рибу та птицю, а також експериментувати із фруктами та овочами.


Представляємо вам відео цього відкритого майстер-класу.