Вихід ресторанів в Зелену зону: робоча зустріч в Управлінні Держпродспоживслужби
Ресторанний світ виходить із карантинних обмежнь і потребує підтримки від державних інстанцій. 14 червня відбулася зустріч рестораторів...
Вихід ресторанів в Зелену зону: робоча зустріч в Управлінні Держпродспоживслужби
Ресторани й кафе відтепер можуть працювати цілодобово
Зменшення еквайрингу та законодавче регулювання інтерчейндж
Поданий Законопроект про 7% ПДВ для ресторанної галузі.
Українська ресторанна асоціація приєднується до всеукраїнського флешмобу «Ми хочемо працювати!»
Звіт про перші Загальні збори Української ресторанної асоціації
Публічна заява від імені роботодавців щодо необхідності законодавчого зниження комісій інтерчейнджу
УРА ініціює видачу перепусток для проїзду у транспорті працівникам сфери громадського харчування