top of page

Експерти провели консультацію для членів УРА щодо роботи у нових карантинних обмеженнях

2 листопада юрист Євген Комаров та маркетолог Марія Шапошнікова провели онлайн-консультацію для членів Української ресторанної асоціації. Експерти розкрили нюанси нових карантинних обмежень у Червоній зоні, а також поділилися порадами, як діяти у тій чи іншій ситуації, з якими доводиться стикатися рестораторам та працівникам закладів.


Євген Комаров, голова юридичного комітету УРА, поділився посиланнями на офіційні акти та постанови, розтлумачив обмеження, дав поради, як зустрічати гостей та як діяти під час перевірок. Також Євген дав відповіді на гострі питання рестораторів, які ми зібрали у учасників консультації.


Марія Шапошнікова, спеціаліст з маркетингу і комунікацій в HoReCa, поділилилася рекомендаціями щодо алгоритму перевірки сертифікатів (тестів) відвідувачів: як це робити, що казати, як реагувати на незадоволених гостей та інші деталі.


Українська ресторанна асоціація тримає руку на пульсі усіх подій ресторанної сфери України та впливає на події у країні. Хочете брати участь у всіх активностях УРА та дивитися лекції та консультації? Долучайтеся до нас > https://www.uara.org.ua/chlenstvo-v-associacii

Comentarios


bottom of page