top of page

У цьому закладі безпечно: більше 1000 ресторанів України взяли участь у флешмобі УРА

Українська ресторанна асоціація спільно із Міністерством охорони здоров’я України провела флешмоб для рестораторів «У цьому закладі безпечно». За один місяць на дверях ресторанів, кав’ярень та барів України з’явилися зелені наліпки, які повідомляють гостям про те, що 100% персоналу закладу вакциновано, а сам заклад працює під час введення Червоної зони епідеміологічної небезпеки. Про перебіг флешмобу – читайте у матеріалі.


Ідея флешмобу «У цьому закладі безпечно» належить члену наглядової ради УРА Тетяні Авраменко, керуючому партнеру ресторанів FENIX Asia, FENIX Italia та VERANDA.

Мета акції – комунікувати гостям про те, що заклади готові для прийому гостей під час пандемії COVID-19: 100% ресторану вакциновано і перебування у закладі є безпечним.


Флешмоб розпочався із цієї фотографії 6 жовтня, на якій Тетяна Авраменко та Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко презентують логотип 100% У цьому закладі безпечно. Отримати шаблон логотипу акції можна було на сайті Української ресторанної асоціації або у соцмережах, написавши у приватні повідомлення.



Коли ж ресторатори отримували файл для друку, кожен міг вигадати свій спосіб, як ним скористатися: додати логотип закладу на малюнок та розмістити картинку у соцмережах, зробити табличку або наліпку на вході до закладу, роздрукувати логотип на футболках та бейджах для персоналу.


Кав'ярня Foundation Coffee Roasters, Одеса


Ресторан Євразія, Київ


Ресторан Family Chef, Нововолинськ



Найбільш креативні знімали ролики та міні-фільми про безпеку закладу та готовність персоналу зустрічати гостей.


Ресторан грузинської кухні "Той самий барашек", Полтава


Ресторан Fenix, Київ


Ресторан Beef&Cake, Хмельницький


Загальна кількість надісланих та завантажених файлів складає більше 1000, запити іще надходять.


Українська ресторанна асоціація дякує за активну участь у флешмобі. Ми віримо, що відкритий діалог із гостем та знання про те, що у вашому закладі дотримуються усіх санітарних вимог, допомагає підтримати атмосферу довіри та якісного сервісу для ваших гостей. Бажаємо усім ресторанам плідної та безпечної роботи за будь-яких епідеміологічних умов!


Ви також можете долучитися до акції та завантажити шаблон у файлі нижче.




Comments


bottom of page